Про мене

Моє фото
Вітаю всіх хто завітав до мого Хобіленду. Мене звати Марина. Живу і творю у славетному місті Києві. Раніше я захоплювалась тільки в'язанням, потім шиттям, сьогодні я зрозуміла, що у світі рукоділля стільки всього незвіданого мною та цікавого... що рамки моїх захоплень значно розширився. Про всі мої походеньки ви дізнаєтесь у моєму блозі. Заходьте в гості, сподіваюсь всім буде цікаво! Завжди рада новим знайомствам)))

четвер, 15 січня 2015 р.

Ще трішки новорічного

Ну, ось свята вже позаду і можна ховати ялинку. Хоча у нас зазвичай вона стоїть до Водохрещі. Так у мене і не вийшло зробити безпечну ялинку. Майже всі іграшки які я встигла пошити - подаровані... У результаті, декілька іграшок все ж таки Злата розбила. Вирішила, що буду намагатись їх робити протягом року, адже це не тільки безпечно, а ще неймовірно красиво і дуже захопливо. Ну, як на мене))) Стимулом буде проект SAL "Украшаем елку 2016" у блозі Віки По неизведаным дорожкам
Майже, всі іграшки зроблені по дизайну Лєни. Ось її чудовий блог Живущая на радуге. Зірочку і коня побачила у Наташиному блозі Творю сердцем і зробила, щось по мотивам))). Дякую дівчатка, ваші роботи надихають!

Ну, вот праздники позади, пора прятать елку. Хотя у нас она обычно стоит до Крещения. Так и не получилось у меня сделать безопасную елку. Почти все игрушки, которые я успела сшить - подарены... В результате, несколько игрушек все-таки Злата разбила. Решила, что буду пытатся делать такие игрушки напротяжении всего года, поскольку, это не только безопасно, но еще невероятно красиво и очень увлекательно. Так мне кажется))) Стимулом будет проект SAL "Украшаем елку 2016" у блоге Вики По неизведаным дорожкам
Почти все игрушки сделаны по дизайну Лены, вот её чудесный блог  Живущая на радуге. Звездочку и лошадку я увидела у Наташином блоге Творю сердцем и сделала что-то по мотивам))) Спасибо девочки, ваши работы вдохновляют!








5 коментарів:

  1. Марин, волшебные игрушки!!! Очень красивые ткани ты подобрала и так аккуратно сшито! Спасибо за участие в галерее, игрушки добавила( там очень просто, нажимаешь синюю кнопочку Линки, в первую строку вставляешь ссылку на пост, во вторую автоматически добавляется его название или пишешь новое и мейл, выбираешь нужную картинку и добавляешься.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Вика! Я следующие работы уже добавлю сама)))

      Видалити
  2. Дійсно, дуже гарні іграшки, та й фото, зроблені тобою, просто чудові, ніби із якогось журналу! Продовдуй творити!!

    ВідповістиВидалити
  3. До речі, вітаю твою любу донечку з днем народження!! Ростіть здорові, творчі і щасливі на радість матусі і татусеві!! )))

    ВідповістиВидалити