Про мене

Моє фото
Вітаю всіх хто завітав до мого Хобіленду. Мене звати Марина. Живу і творю у славетному місті Києві. Раніше я захоплювалась тільки в'язанням, потім шиттям, сьогодні я зрозуміла, що у світі рукоділля стільки всього незвіданого мною та цікавого... що рамки моїх захоплень значно розширився. Про всі мої походеньки ви дізнаєтесь у моєму блозі. Заходьте в гості, сподіваюсь всім буде цікаво! Завжди рада новим знайомствам)))

середу, 8 квітня 2015 р.

Ще трішки пасхального...

Привіт!  Як у вас просувається підготовка до Пасхи? Я всі хатні роботи вирішила зробити завтра, а готуватись особливо не буду, тому що УРА!!! ми їдемо в гості до батьків. Здається, я  там уже років 100 не була, страшенно за всіма скучила. Хочеться вже всіх скоріше обійняти)))

Ну, а якщо ближче до суті, то я вам сьогодні святкових писанок принесла.


  В основі дерев'яні заготовки.






Здається, я захворіла вишивкою, стільки задоволення отримала вишиваючи ці мініатюри... і потім коли збирала це все до купи в єдиний організм... Домашні теж високо оцінили цю роботу. Хотіла їх продати, але щось не пішло... мабуть переоцінила)))

9 коментарів:

  1. Марина, приходите с Вашей красотой к нам в блог и Пасхальную галерею! Давность работ значения не имеет
    !http://solnce-v-vode.blogspot.ru/2015/02/-s-radugoj-v-dushe-pashalnaya-galereya-2015.html

    ВідповістиВидалити
  2. Гарні писаночки, цікаві сюжетики. Весняне сонечко їх так гарно"обіймає")

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарні придумки :) жаль, що не вдалося трошки підзаробити на такій красі :):\

    Марина, а це спочатку заготовочка обмотана кольоровою бавовняною ниткою? а вже потів вишивка прилаштована, стрічки і інші прикраси?:) все тримається на клею?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую:) Так, це заготовочка обмотана тими ж муліне, якими вишивалась мінітюра. Спочатку заготовка обмотувалось нитками, а потім приклеювалась вишивка та стрічки. Все клеїла ПВА, тільки квіточка зверху кріпилась за допомогою пістолету

      Видалити
  4. Марин, очень красиво!!! Сколько красивостей ты сделала в этом году к Пасхе!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Лан))) Очень приятно видеть у себя в гостях. Я я за твоими постами не успеваю:) у тебя тоже столько всего!!!

      Видалити
    2. Ага, что-то захватило меня рукоделие в последнее время с головой)))

      Видалити