Про мене

Моє фото
Вітаю всіх хто завітав до мого Хобіленду. Мене звати Марина. Живу і творю у славетному місті Києві. Раніше я захоплювалась тільки в'язанням, потім шиттям, сьогодні я зрозуміла, що у світі рукоділля стільки всього незвіданого мною та цікавого... що рамки моїх захоплень значно розширився. Про всі мої походеньки ви дізнаєтесь у моєму блозі. Заходьте в гості, сподіваюсь всім буде цікаво! Завжди рада новим знайомствам)))

пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Darth Vader))) і його комбінезони


Правда схожий? :)
Спочатку була ідея пошити комбінезон а-ля Columbia, а потім захотілось в комплект з флісу пошити манішко-шарф і шапочку, щоправда це підклад, а не повноцінна шапочка. Шапочку планую в'язати жакардом, але вже на наступний рік, у цьому році мабуть, вже не знадобиться))) 
Отже, верх комбінезона - фліс

штани - просочений таслан, на колінах і попі, як і у Columbia, кордура.  Добавила для помітності у темні зимові вечори світоловідзеркалюючий кант :) Утеплювала Slimtex-100, підклад інтерлок.
 
 
 Верхні лямки на липучках. Вибачте за фото - модель не впіймати)))

Комбінезон подолав краш-тест на ура!
Ну і для наглядності, на Златі оригінальний комбінезон від Columbia.

Другий комбінезон не планувався. Замовила я вельвет на хутрі на шапку, надіслали мені цю тканину... а розмір її виявився трохи більшим чим я замовляла. Шкода було витрачати на шапку, подумала про штани та зробила викройку на кмбінезон. Приміряла до тканини - міліметр у міліметр. Вирішила, що бути комбінезону.
 
 
Щоправда, по довжині вийшо впритик, але думаю на сезон вистачить.
Ось так розпочався мій швейний 2015 рік.
До зустрічі!

1 коментар:

  1. Маришка , это ж не комбинезон - это ж броня против сырости и холода))))) доспехи для победы над гриппом)))))

    ВідповістиВидалити