Про мене

Моє фото
Вітаю всіх хто завітав до мого Хобіленду. Мене звати Марина. Живу і творю у славетному місті Києві. Раніше я захоплювалась тільки в'язанням, потім шиттям, сьогодні я зрозуміла, що у світі рукоділля стільки всього незвіданого мною та цікавого... що рамки моїх захоплень значно розширився. Про всі мої походеньки ви дізнаєтесь у моєму блозі. Заходьте в гості, сподіваюсь всім буде цікаво! Завжди рада новим знайомствам)))

середу, 8 квітня 2015 р.

Ще трішки пасхального...

Привіт!  Як у вас просувається підготовка до Пасхи? Я всі хатні роботи вирішила зробити завтра, а готуватись особливо не буду, тому що УРА!!! ми їдемо в гості до батьків. Здається, я  там уже років 100 не була, страшенно за всіма скучила. Хочеться вже всіх скоріше обійняти)))

Ну, а якщо ближче до суті, то я вам сьогодні святкових писанок принесла.


  В основі дерев'яні заготовки.






Здається, я захворіла вишивкою, стільки задоволення отримала вишиваючи ці мініатюри... і потім коли збирала це все до купи в єдиний організм... Домашні теж високо оцінили цю роботу. Хотіла їх продати, але щось не пішло... мабуть переоцінила)))

суботу, 4 квітня 2015 р.

Пасхальні кролики

Привіт! Я трошки пропала... бо вже вийшла на роботу. Думала, що ця декретна відпустка буде до 3 років, але не витримала і от я уже в робочому строю. На хобі часу залишилось мало, але все таки він залишився і я його використовую із ще біьшою насолодою.
Сьогодні покажу простеньких і всім відомих пасхальних кроликів. Вийшли вони такими казковими і весняними.